تأمین سرمایه برای کسب وکار های نوپا

معضل بیشتر استارتاپها و کسبوکارهای جدید مساله تأمین مالی آنهاست. در ادامه به چند روش که می توانید برای تأمین مالی استارتاپ خود از آن بهره مند شوید اشاره خواهیم کرد :
۱. تأمین مالی استارتاپ با استفاده از پسانداز خودتان:
عبارت Bootstrap به معنی «خود راهانداز» و «Bootstrapping» به معنی ایجاد فرآیندی مستقل و بدون استفاده از منابع خارجی است. کسب سرمایه از پساندازهایتان همیشه به روشهای دیگر تأمین مالی ارجحیت دارد. در این روش، لازم نیست زمانی را به متقاعد کردن سرمایهگذار اختصاص دهید.
۲.تأمین مالی استارتاپ با کمک دوستان و خانواده
برای تأمین مالی کسب و کار نوپایتان از خانواده و نزدیکانتان شروع کنید. خانواده و دوستانتان جزو افرادی هستند که در شرایط بحرانی به شما اعتماد خواهند کرد. میتوانید در مراحل ابتدایی توسعه کسبوکارتان از آنان پول قرض بگیرید. حتی اگر بخواهید از سرمایهگذاران حرفهای هم کمک بگیرید، آنها مایلاند شخص اولهای زندگیتان را ببینند. یعنی خود واقعیتان و کسانی که به شما اعتماد دارند.
۳.تأمین مالی استارتاپ از طریق کمکهای مالی کوچک
این روش اغلب نادیده گرفته میشود، اما میتواند کمک زیادی برای ایجاد منابع مالی داشته باشد. صندوقهای تأمین مالی دولتی منابع خوبی هستند. اما تیمسازی با اساتید دانشگاهی میتواند رویکردی هوشمندانهتر باشد.
۴.تأمین مالی استارتاپ از طریق وام و تسهیلات مالی:
اگر کسب و کارتان موقتا نیاز به مقداری پول نقد دارد، برای دریافت وامهای دولتی مخصوص کسبوکارهای کوچک ـ نرخ بهره پایین ـ یا تسهیلات بانکی اقدام کنید. اما توجه داشته باشید؛ بانکهای تجاری اغلب از اعطای وام به شرکتهای نوپا خودداری میکنند. دلیل این کار هم ریسک بالا و عدم تقارن اطلاعاتی استارتاپهاست.
۵.تأمین منابع استارتاپ از طریق مراکز رشد یا شرکت های شتاب دهنده
حمایت مراکز رشد از استارتاپها با ارایه امکاناتی نظیر: آزمایشگاهها، فضای اداری، مشاوره، پول نقد، بازاریابی و … صورت میگیرد. این مراکز دقیقاً در زمان آسیبپذیری شرکتهای نوپا چنین خدماتی را به آنها ارایه میدهند.
۷.تأمین منابع مالی استارتاپ از طریق سرمایهگذاران خطرپذیر:
این روش را در مراحل اولیه توسعه کسبوکارتان امتحان نکنید؛ VC ها (سرمایه گذاران خطرپذیر) در سهامتان شریک میشوند و کنترل اوضاع را در دست میگیرند. این کارآمدترین مسیر نیست زیرا نیازمند حداقل شش ماه زمان برای جستجو و انعقاد قرارداد است.
۹.مشارکت استارتاپها با کسب و کارهای بزرگ و معتبر:
ممکن است شرکتی معتبر در زمینه توسعه محصول ضعیف عمل کند. این شرکت احتمالا مایل است برای پیشبرد اهداف مالی، شراکتی را با کسبوکاری نوآور و نوپا ایجاد کند.
پیشنهاد آیفوبلی :
دیدگاه شما